Zanotta

Quaderna 656 Sidobord

Zanotta

Quaderna 656 Sidobord

29 050 kr

Sidobordet Quaderna 656 från Zanotta.

PRODUKTBESKRIVNING

Upptäck Quaderna-seriens produkter – en perfekt balans mellan modern industriell teknik och oöverträffad hantverkskunnighet. Från 1972 har Zanotta modigt producerat Quaderna-serien, alltid i framkant med experimenterande och anpassning till tidens trender. Genom att följa Neomodern och Postmodern vågen på 70- och 80-talet med Alchimia och Memphis har vi skapat möbler som står ut från mängden.

Quaderna-seriens möbler är tillverkade av en innovativ kombination av ihålig träkärna och vit tryckt laminat med ett snyggt rutmönster och 3 cm mittavstånd. Genom digitaltryck produceras nätet med en lätt variation i linjernas centrumavstånd, vilket kräver en noggrann tillämpning för att få alla linjer att synkroniseras perfekt. Varje möbel är sammansatt manuellt, och genom den konstnärliga inläggningstekniken tar det cirka åtta timmar att skapa ett enda möbelstycke.

Quaderna-objekten tillverkas av ett enda skikt laminat, vilket ger en sammanhängande rutmönster i alla tre dimensioner i enlighet med det ursprungliga projektet. Linjernas sammanflöde ger ytorna en enhetlig känsla och ger möblerna en stark stilpersonlighet, med ögat för detaljer och visuella markeringar i hörnen. Perfekta fogar där varje millimeter räknas gör det omöjligt att skilja bordsbenen från bordsskivan, även under transport. Denna komplexitet är essentiell för att bevara den unika och originella idén bakom Quaderna-serien.

Ge ditt hem eller kontor en touch av tidlös design och överlägsen kvalitet med möblerna från Quaderna-serien. Upplev fusionen av modern teknik och traditionellt hantverk som ger dig möbler som sticker ut i sin skönhet och funktionalitet.

PRODUKTINFORMATION

Artikelnummer

656-quadernaZAN

Varumärke

Zanotta

Formgivare

Superstudio

Kategorier

Bord , Sidobord , Soffbord

Bredd

90 cm

Höjd

30 cm

Längd

90 cm

Material

Plast, laminat

Leveranstid

ca 8-10 veckor