Maze

F-shelf Right Vägghylla

Maze

F-shelf Right Vägghylla

fr. 1 995 kr

Nollställ

Praktisk vägghängd hylla från Maze.

PRODUKTBESKRIVNING

F-Shelf är en kompakt och stilren vägghylla, som fungerar perfekt som avlastningsbord och frigör golvyta. Hyllan gör det enkelt för dig att förvara tidningar och böcker tillsammans med andra saker du vill ha nära sängen. Som själva namnet antyder, är F-Shelf formgiven som bokstaven F, och designen ger ett grafiskt intryck. Välj mellan en hylla åt höger eller vänster, eller kombinera båda på varsin sida om sängen, för att skapa ditt egna unika uttryck! F-shelf var Mazes första produkt och är fortfarande en stark favorit.

Maze kombinerar designelement av lekfullhet, minimalism och funktionalitet med ett utmärkande grönt tänk som blivit karaktäristiskt för varumärket. Maze värnar om miljöns välbefinnande genom att arbeta tillsammans med lokala tillverkare, använda återvunnet material, aldrig använda träslag från utrotningshotade skogar eller transportera produkterna med flyg.

Inspirerad av den globala Slow Food-rörelsen, där man marknadsför livsmedel som producerats på ett genuint och rättvist sätt, vill Maze utveckla samma typ av långsiktighet inom deras område av design och möbler.

Vit, svart eller valnöt

PRODUKTINFORMATION

Artikelnummer

Inget val gjort

Varumärke

Maze

Formgivare

Kent Johansson

Bredd

21 cm

Höjd

42 cm

Material

Vit Lackad MDF, Svart ekfanér eller Valnöt

Leveranstid

2–3 veckor