Maze

Pythagoras Kabinett

Maze

Pythagoras Kabinett

3 995 kr 3 395.75 kr

Nollställ

Kabinetten som hör till serien Pythagoras från Maze.

Konsollerna hittar du HÄR.

PRODUKTBESKRIVNING

Pythagoras Cabinet är ett skåp som kompletterar Pythagorasserien på ett stilrent och användbart sätt. Skåpet fungerar i såväl hallen som i vardagsrummet – snygg och smart förvaring för lösa ting.

Pythagoras är ett genialt konsolsystem som passar perfekt i såväl vardagsrum och sovrum, som kök. Genom att matcha hyllplan med de triangelformade konsolerna kan du skapa ditt egna unika uttryck för just din hylla. Den stilrena, vägghängda hyllan är formgiven av designern Gustav Rosén och, som namnet antyder, har han inspirerats av geometrin. Hyllplanen kombinerar du med stilrena konsoler i 2-pack tillverkade i pulverlackerad ståltråd tillgänglig i flera olika färger. Hyllplanet har förborrade hål anpassade för Pythagoras konsoler, för att förankra hyllplanet i konsolerna. Du kan i efterhand addera hyllplan och konsoler för att skapa just ditt unika system. Rekommenderad maxvikt: 15 kg

Maze kombinerar designelement av lekfullhet, minimalism och funktionalitet med ett utmärkande grönt tänk som blivit karaktäristiskt för varumärket. Maze värnar om miljöns välbefinnande genom att arbeta tillsammans med lokala tillverkare, använda återvunnet material, aldrig använda träslag från utrotningshotade skogar eller transportera produkterna med flyg.

Inspirerad av den globala Slow Food-rörelsen, där man marknadsför livsmedel som producerats på ett genuint och rättvist sätt, vill Maze utveckla samma typ av långsiktighet inom deras område av design och möbler.

PRODUKTINFORMATION

Artikelnummer

Inget val gjort

Varumärke

Maze

Formgivare

Gustav Rosén

Produktetiketter

Pythagoras

Bredd

80 cm

Höjd

38 cm

Djup

27 cm

Material

Lackad MDF, ekfanér eller valnöts fanér

Leveranstid

Normalt lagervara