Maze

Bill Vertical Klädhängare

Maze

Bill Vertical Klädhängare

1 795 kr 1 525.75 kr

Nollställ

Klädhängare från Maze.

PRODUKTBESKRIVNING

Bill Vertical är det senaste tillskottet i Bill-kollektionen designad av Louise Hederström. En vacker väggmonterad hängare med 20 släta knoppar i ask eller björk. Trots att den tar mycket förvaring kräver den inget stort utrymme, vilket gör den lättplacerad även i de mindre hemmen. Den är fin att matchas med övriga produkter ur Bill-serien.

Kroppen är tillverkad i Sverige av 95% återvunnen ståltråd. Och träknopparna är gjorda av FCS-certifierad björk- eller valnötbetsad ask, från hållbart skogsbruk. FSC-certifiering säkerställer att produkter kommer från ansvarsfullt skötta skogar som ger miljömässiga, sociala och ekonomiska fördelar. Inspirerad av den globala Slow Food-rörelsen, där man marknadsför livsmedel som producerats på ett genuint och rättvist sätt, vill Maze utveckla samma typ av långsiktighet inom deras område av design och möbler.

Maze kombinerar designelement av lekfullhet, minimalism och funktionalitet med ett utmärkande grönt tänk som blivit karaktäristiskt för varumärket. Maze värnar om miljöns välbefinnande genom att arbeta tillsammans med lokala tillverkare, använda återvunnet material, aldrig använda träslag från utrotningshotade skogar eller transportera produkterna med flyg.

PRODUKTINFORMATION

Artikelnummer

Inget val gjort

Varumärke

Maze

Formgivare

Louise Hederström

Produktetiketter

Bill

Bredd

22,5 cm

Höjd

115 cm

Djup

12,5 cm

Material

Pulverlackad metalltråd med träknoppar

Leveranstid

2 veckor