Maze

Bill Horizontal

Maze

Bill Horizontal

fr. 1 495 kr

Klädhängaren Bill Horizontal från Maze.

PRODUKTBESKRIVNING

Bill Horizontal från Maze är klädhängaren som passar lika bra i hallen som i sovrummet, badrummet eller köket. Den kombinerar estetik och funktionalitet då den är lika vacker utan något som hänger på den, samtidigt som den erbjuder hela 14 krokar att förvara din ytterkläder eller väskor på. Hängaren är gjord av 100% återvunnen, pulverlackerad metalltråd och har släta, runda knoppar i björk eller ask. Skaffa den i vitt, svart eller grått, beroende på vad som passar bäst i ditt hem. Bill Horizontal finns även i en ännu större modell – Bill Horizontal L eller Bill Horizontal XL. Bill Horizontal är fin att matcha med andra smarta inredningsprodukter i samma serie.

Maze kombinerar designelement av lekfullhet, minimalism och funktionalitet med ett utmärkande grönt tänk som blivit karaktäristiskt för varumärket. Maze värnar om miljöns välbefinnande genom att arbeta tillsammans med lokala tillverkare, använda återvunnet material, aldrig använda träslag från utrotningshotade skogar eller transportera produkterna med flyg.

Inspirerad av den globala Slow Food-rörelsen, där man marknadsför livsmedel som producerats på ett genuint och rättvist sätt, vill Maze utveckla samma typ av långsiktighet inom deras område av design och möbler.
.

PRODUKTINFORMATION

Artikelnummer

Inget val gjort

Varumärke

Maze

Formgivare

Louise Hederström

Produktetiketter

Bill

Bredd

71,4 cm

Höjd

19,7 cm

Djup

13,4 cm

Material

Pulverlackad metalltråd med knoppar i trä

Leveranstid

Normalt lagervara