Close

Lediga Tjänster

Miljögården söker Extrapersonal – Säljare

Miljögården är en inredningsbutik i Lund som drivs och ägs av familjen Blomsterberg sedan 1984. Familjen Blomsterbergs dröm och vision är att skapa den kompletta inredningsbutiken. Miljögårdens inredningshus ligger på det lättillgängliga Novaområdet i Lund med en generös utställningsyta på 3000 kvm. 2003 slogs dörrarna upp till det nya huset. Vi har knutit till oss de mest intressanta formgivarna och tillverkarna. Idag driver vi parallellt med fysisk butik även webbhandel där vi ser en fin utvecklingspotential.

På Miljögården jobbar ett team med positiva människor som har roligt på jobbet. Det är viktigt att vara ödmjuk och tycka om att hjälpas åt med olika arbetsuppgifter. Du ska trivas att arbeta i ett högt tempo. Arbetsplatsen har ett öppet klimat som gör att det är lätt att trivas.

Nu söker vi extrapersonal till helger och även under sommarsemestern. Vi söker dig som har ett gediget intresse för möbler och inredning. Det är ett stort plus om du tidigare har arbetat inom detta segment. Vidare ser vi att du har god kassa-vana samt brinner för att skapa ett bra, trevligt kundmöte. Service och kunden i fokus är självklart för dig och något du värdesätter högt.

Det är meriterande om du tidigare har arbetat i Visma affärssystem. Vi ser att du är 20+

Välkommen med din ansökan som ska innehålla CV, personligt brev samt ett foto av dig. Skicka ansökan till ansokan@miljogarden.se och märk ansökan ”extrapersonal”.

Sista ansökningsdagen är 30 april, men vi gör intervjuer löpande.Miljögården söker Lagerpersonal, chaufför, handyman

Miljögården är en inredningsbutik i Lund som drivs och ägs av familjen Blomsterberg sedan 1984. Familjen Blomsterbergs dröm och vision är att skapa den kompletta inredningsbutiken. Miljögårdens inredningshus ligger på det lättillgängliga Novaområdet i Lund med en generös utställningsyta på 3000 kvm. 2003 slogs dörrarna upp till det nya huset. Vi har knutit till oss de mest intressanta formgivarna och tillverkarna. Idag driver vi parallellt med fysisk butik även webbhandel där vi ser en fin utvecklingspotential.

Nu söker Miljögården ny lagerpersonal. Vi erbjuder kunder hemkörning av möbler och inredningsdetaljer. I arbetet ingår att leverera till kunder i hela Skåne, bära in, montera och sätta möbler på plats. Till detta behövs en person med hög servicekänsla, kunskap om möbler och är händig.

Vi söker dig som är driven, kreativ och har viljan att alltid göra det yttersta för kunden. Du har god samarbetsförmåga, är noggrann och har ett gott ordningssinne.

Förutom att leverera ut till kund ingår även att hålla ordning och reda på lagret, organisera upp och optimera lagret på bästa sätt. Vi sätter stort värde på att du kan vara vår handyman som kan utföra reparationer samt vara behjälplig i utställningen tillsammans med våra inredare. Det kan vara allt från att montera möbler till målning och skruva upp grejer på väggarna.

Meriterande är om du är van vid att lägga upp artiklar i ett affärssystem och har truckkörkort.

Tjänsten är dagtid måndag-fredag. Helgarbete kan förekomma ibland.

Välkommen med ditt cv och personligt brev (gärna foto). Skicka ansökan till ansokan@miljogarden.se

Intervjuer sker löpande. Sista sökdatum är 17e maj.

1.000:- RABATT FÖR VARJE 10.000:- (Gäller ej utvalda varumärken) Avvisa