Close

Lediga Tjänster

MILJÖGÅRDEN UTÖKAR SIN PERSONALSTYRKA OCH SÖKER NYA MEDARBETARE

Vi söker även extrapersonal till försäljning och lager vid helger och toppar.


INREDARE/SÄLJARE
Miljögården är ett familjeägt företag sedan 1984 och är en känd butik i hela Skåneregionen. Vi arbetar med varumärken som har produkter som andas kvalitet och en genomtänkt design.

Vi erbjuder även kunder hjälp med inredningsförslag och söker nu en inredare. Dina kvaliteter är god smak, ett trevligt bemötande och kunskap om möbler och våra varumärken. Du ligger i framkant vad gäller trender, form och färg och har en mycket god förmåga att lyssna in kunden. I tjänsten ingår att möblera, färgsätta och ljussätta hela hem eller delar av ett hem. Utbildning är ett krav eller likvärdig meriterande arbetserfarenhet.

Du kommer även att arbeta som säljare i vår butik. Som butikssäljare tar du ett aktivt ansvar för att få kunderna intresserade av utbudet i butiken. Du ska vara ett stöd för kunderna samtidigt som du hjälper de villrådiga att hitta den vara som passar dem bäst. Som butikssäljare har du ett stort intresse för service och människor. Du ska också vara angelägen om att hela tiden uppdatera dig på utbudet i butiken, för att kunna serva kunderna på bästa sätt.

Hel eller deltid, tillträde snarast.


LEVERANSPERSONAL
Nu söker Miljögården ny lagerpersonal. Vi erbjuder kunder hemkörning av möbler och inredningsdetaljer. I arbetet ingår att leverera till kunder i hela Skåne, bära in, montera och sätta möbler på plats. Till detta behövs en person som har hög servicekänsla, kunskap om möbler och är händig.

Vi söker dig som är driven, kreativ och har viljan att alltid göra det yttersta för kunden. Du gillar att arbeta i ett team, men kan även arbeta självständigt. Du har god samarbetsförmåga, är noggrann och har ett gott ordningssinne.

Vi kan erbjuda dig ett arbete med en fin arbetsmiljö. Här får du arbeta med möbler, mattor och lampor som håller högsta kvalitet. Då vi är ett familjeföretag har man ett nära samarbete med övrig lagerpersonal, säljare och ledningen.

Heltid vardagar på dagtid, tillträde snarast.


Skicka ansökan till
ansokan@miljogarden.se

 

10% rabatt på all belysning!Gäller ej Gubi, Muuto, Secto eller Pholc