Close

Lediga Tjänster

Miljögården söker Inredare / Säljare

Miljögården är ett familjeägt företag sedan 1984 och är en känd butik i hela Skåneregionen. Vi arbetar med varumärken som har produkter som andas kvalitet och en genomtänkt design.

Vi erbjuder även kunder hjälp med inredningsförslag och söker nu en inredare. Dina kvaliteter är god smak, ett trevligt bemötande och kunskap om möbler och våra varumärken. Du ligger i framkant vad gäller trender, form och färg och har en mycket god förmåga att lyssna in kunden. I tjänsten ingår att möblera, färgsätta och ljussätta hela hem eller delar av ett hem. Utbildning är ett krav eller likvärdig meriterande arbetserfarenhet.

Du kommer även att arbeta som säljare i vår butik. Som butikssäljare tar du ett aktivt ansvar för att få kunderna intresserade av utbudet i butiken. Du ska vara ett stöd för kunderna samtidigt som du hjälper de villrådiga att hitta den vara som passar dem bäst. Som butikssäljare har du ett stort intresse för service och människor. Du ska också vara angelägen om att hela tiden uppdatera dig på utbudet i butiken, för att kunna serva kunderna på bästa sätt.

Hel eller deltid, tillträde snarast.


Skicka ansökan till
ansokan@miljogarden.se

10% på nästan hela sortimentet!