DK3

Ten Table Matbord Rökt Ek

DK3

Ten Table Matbord Rökt Ek

96 360 kr 81 906 kr

Beställningsvara

Nollställ

Träbord i rökt ek från danska dk3. Välj med eller utan tilläggsskiva (60 cm) i trä eller svart MDF. Går att få bordets längd upp till 400 cm samt andra ytbehandlingar/träslag, finns även i höjden 72 cm, kontakta oss vid intresse.

PRODUKTBESKRIVNING

När dk3 startades 2009 var de bland de första varumärkena som introducerade plankbordet på den skandinaviska marknaden, och med målet att ta detta designarv till nästa nivå har dk3-grundaren Jacob Plejdrup utvecklat jubileumsbordet Ten Table i samarbete med den danska designern Christian Troels. Christian Troels design kännetecknas av en stor detaljnivå och hantverksnoggrannhet, som med Ten Table är perfekt sammansatt med Jacob Plejdrups grundidéer för stora matbord.

Bordsskivan och bordsbenen är gjorda av massivt trä, men trots bordets tyngd i storlek och vikt har det fortfarande en lätthet. Det betonas av de raffinerade utformade detaljerna som de vackra vertikala spåren i benen och den distinkta, organiskt formade bordsskivan. Bordsskivans lätt böjda form har inga raka linjer, och i kombination med den lutande bordsskivan ser det ut som att bordsskivan ständigt rör sig. Den böjda rörelsen fortsätter på tilläggsskivorna, vilket fullbordar helhetsintrycket och ger bordet ett unikt uttryck.

PRODUKTINFORMATION

Artikelnummer

Inget val gjort

Varumärke

DK3

Kategorier

Bord , Matbord , Matplats

Bredd

95 / 105 cm

Höjd

74 cm

Längd

200 / 240 / 270 / 300 cm

Material

Ek

Leveranstid

Ca 6-8 veckor