Erbjudande

Eilersen

Lift Soffa Kampanj

Eilersen

Lift Soffa Kampanj

Före 55 575 kr - 63 380 kr

Upp till 18 390 kr rabatt

Beställningsvara

Nollställ

Kommer med duntopp. Kan även fås med skum i det övre lagret stoppning. Dun ger en något mjukare sittkomfort medan skum gör den något fastare. Avtagbar klädsel, vinklade ben i borstat rostfritt stål.

PRODUKTBESKRIVNING

Lift är en modern soffa från Eilersen som, med sina klassiskt raka och fina linjer, hänger med i tiden år efter år. Soffan har fått sitt namn från den inbyggda lyftmekanismen. Varje ryggstöd kan individuellt höjas med 13 cm om du vill ha en sittplats med nackstöd. I en enkel rörelse glider ryggstödet tillbaka till startpositionen. Ryggkuddarna är stoppade med dun och sitsen finns i två typer. Antingen 100% skum insvept i förkomprimerad fiberfill, vilket ger en mycket dimensionellt stabil sittplats med stadigt stöd – eller Eilersens dunöverdelade sits bestående av en skumkärna insvept i dun och omgiven av ett fjäderbeständigt överdrag, vilket ger en mjukare känsla och utseende.

Lift levereras med två arm-/nackrullkuddar med dunstoppning, som ger bra stöd både åt armarna och nacken. Alla kuddöverdrag har blixtlås. Nytt standard ben är 155xØ22 mm vinklade ben i borstat rostfritt stål, hörnplacerat (som på produktbild).

PRODUKTINFORMATION

Artikelnummer

Inget val gjort

Varumärke

Eilersen

Formgivare

Jens Juul Eilersen

Kategorier

Erbjudanden , Soffor , Tresitssoffor , xyz

Bredd

210/240 cm

Höjd

70/83 cm

Djup

90 cm

Sitthöjd

42 cm

Leveranstid

ca 8 veckor