Carpe Diem Beds

Vindö Ställbar Säng

Carpe Diem Beds

Vindö Ställbar Säng

153 320 kr

Den ställbara sängen Vindö från Carpe Diem. Här i måtten 90 x 200 och klädd i tyget Rothesay Pumice.

PRODUKTBESKRIVNING

Innovativ och ställbar

Vindö är Carpe Diem Beds mest spektakulära och innovativa ställbara säng hittills. Den justerbara sängen är en designskyddad, unik produkt som inte bara förhöjer intrycket i sovrummet utan även din sömnupplevelse. Vindö finns i tre designutföranden. För att skapa intrycket av en svävande säng installeras Vindö på en smal pelare som är fäst i en stabiliserande golvplatta. Plattan döljs sedan under en lyxig matta som är speciellt framtagen för att passa Vindös konstruktion och ger intrycket av att sängen svävar ovanför golvet. Vindö kan även installeras med den matt-lackerade golvplattan synlig eller med stilrena sängben i borstat stål och LED-belysta fötter. Sängen är även utrustad med inbyggda ljusarmaturer som ger en behaglig nattbelysning.

Vindö är en mångsidig ställbar säng som erbjuder automatiskt stöd för nacken och svanken. Den har justerbart svankstöd och både huvudändan och fotändan kan höjas och sänkas. Vindö har även flera program för vibrationsmassage. Det är en behaglig massage som ger extra avkoppling och en mjuk känsla i kroppen. Välj mellan tre massageprogram: våg, puls och konstant läge. Samtliga funktioner i sängen kan styras genom en trådlös fjärrkontroll, som ingår, eller med en app som har stöd för röstkommando. Vindö app finns för både Android och iOS och kan laddas ner på Google Play och App Store. När du har ställt in sängens alla delar till din absoluta favoritposition kan du spara dem för framtida bruk via fjärrkontrollen eller appen.

Vindö tillverkas för hand i Carpe Diem Beds fabrik i Sverige. Carpe Diem Beds har 25 års garanti mot fjäder- och rambrott samt tio års garanti på sängens motor.

PRODUKTINFORMATION

Artikelnummer

vindo-90x200-RPumice-darknougat-1121CAR

Varumärke

Carpe Diem Beds

Bredd

210 cm

Höjd

55 cm

Längd

210 cm

Material

Ram av svensk furu, bäddmadrass med bomullsstoppad sommarsida, en ullstoppad vintersida samt en kärna av Talalaylatex i 100% naturmaterial. Carpe Diem Beds Contour Pocket System med trögelastiskt bottensegment, Visco Elastic Bottom Layer

Leveranstid

7-8 veckor (tillverkas på beställning)