Carl Hansen & Søn

CH24 Y-Stolen Bok Soft Ilse Crawford Svart Sits

Carl Hansen & Søn

CH24 Y-Stolen Bok Soft Ilse Crawford Svart Sits

6 820 kr
5 797 kr

För att fira mer än 70 års samarbete mellan Carl Hansen & Søn och Hans J. Wegner gör designern Ilse Crawford en nytolkning av CH24 Wishbone Chair i nio mjuka, moderna och tidlösa färger i matt finish, glansvärde 5, på FSC®-certifierad bok. Här i sits av svart papperssnöre.

PRODUKTBESKRIVNING

Den allra första modellen Hans J. Wegner designade exklusivt för Carl Hansen & Søn 1949, CH24 eller Wishbone Chair, har varit i kontinuerlig produktion sedan introduktionen 1950. Med en form som är unik för sig är rygg- och armstödet formade till ett enda stycke. För att ge stabilitet till den ångböjda toppen och säkerställa ett bekvämt stöd utvecklade Wegner den karakteristiska Y-formade ryggen som Wishbone Chair är uppkallad efter.

För att spegla den tid vi lever i nu, stämmer Crawfords medfödda känsla för färg och rymd på ett vackert sätt med Wegners förståelse för hur en möbel upplevs.

Den noggrant utvalda paletten valdes ut för att lägga till djup och komplexitet till den välbekanta formen. Den är behandlad med genomskinliga, giftfria, vattenbaserade färger som låter träfibrernas naturliga skönhet lysa igenom varje design.

PRODUKTINFORMATION

Artikelnummer

Inget val gjort

Varumärke

Carl Hansen & Søn

Kategorier

Stolar , Designklassiker , Y-Stol

Produktetiketter

#y-stolen , CH24-ilse-crawford

Bredd

55 cm

Höjd

76 cm

Djup

51 cm

Sitthöjd

45 cm

Material

FSC®-certifierad bok, och svart papperssnöre

Leveranstid

ca 4 veckor