HAY

Dyna Till Palissade Dining Bänk

HAY

Dyna Till Palissade Dining Bänk

1 299 kr

Nollställ

Olefin är en syntetfiber, vilket innebär att den kemiskt sett står nära plasterna. Syntetfibrer är i sin tur en typ av konstfiber. Olefin-fibrer väger mycket lite. De är färgbeständiga, starka och är också bland annat smutsavstötande och snabbtorkande.

PRODUKTBESKRIVNING

Palissade är en kollektion utemöbler formgivna av Ronan och Erwan Bouroullec för danska HAY. Syftet med Palissade var att skapa en serie möbler som passar i en mångfald av miljöer, på caféer och restauranger, i trädgårdar samt på terrasser och balkonger. På landet såväl som i storstaden. Möblerna är tillverkade av stål som galvaniserats och pulverlackerats för att tåla utomhusbruk och hålla länge. Palissade har en tydlig grafisk form som ger ett lätt och luftigt intryck. Kollektionen innehåller ett stort antal delar såsom stolar, bord, bänkar, soffor, loungestolar och pallar.

HAY samarbetar med några av de bästa och mest talangfulla internationella formgivarna som använder nya material och modern teknologi för att skapa produkter med högt värde för användaren. Varumärket hyllar okomplicerad design och strävar mot lekfullhet och funktion. Genom HAYs engagemang inom både design och produktion är varumärkets mål att göra bra design till bra priser. HAY arbetar gärna med nya unga formgivare likväl som redan etablerade större namn.

PRODUKTINFORMATION

Artikelnummer

Inget val gjort

Varumärke

HAY

Kategorier

Dynor , Utemöbler

Bredd

107,5 cm

Höjd

3 cm

Djup

43,5 cm

Material

Olefin

Leveranstid

ca 4 veckor