Eva Solo

FireCube Eldstad

Eva Solo

FireCube Eldstad

5 499 kr

Stilren eldstad från Eva Solo.

PRODUKTBESKRIVNING

Inget är så stämningsfullt som att samlas kring en eld med dess vackra lågor och intensiva värme. Den dekorativa eldstaden Firecube är både enkel och säkert att göra upp eld i.
Firecube är en skulpturell och rustik eldstad i cortenstål för trädgården eller terrassen. Kuben kan vinklas på två sätt, upprätt eller lutande. Det ger den ett unikt uttryck, men samtidigt praktiskt lä från vinden vid behov.

Firecube är tillverkad av rosttrögt stål. Stålet är robust och tål alla typer av vind och väder. Under produktionen har stålet behandlats för att starta den naturliga korrosionsprocessen. Det säkerställer att produkten inte rostar igenom. Vedspisen får en naturligt rödbrun färg, som bara blir vackrare med tiden då den förändras när den utsätts för vind, väder och användning. Det innebär även att det förekommer färgvariationer och ytmönster. De kommer med tiden att utvecklas, och framför allt vid höga temperaturer under användning. Det yttre rostlagret är mycket hållbart och färgar inte av sig på samma sätt som annan rost.

PRODUKTINFORMATION

Artikelnummer

571144EVS

Varumärke

Eva Solo

Kategorier

Grill , Utemöbler

Produktetiketter

Eva Solo Trädgård

Höjd

75 cm

Leveranstid

Normalt lagervara