Kristensen & Kristensen

År 1991 började den danska familjen Kristensen sälja inredningsprodukter. Passionen för möbler växte genom åren och 2003 köpte familjen en fabrik i Litauen. Sedan dess har Kristensen & Kristensen vuxit och produktionen har moderniserats för att kräva en hållbar och säker arbetsmiljö. Idag sysselsätter företaget nära 300 kunniga arbetare i den 8 000 m2 stora snickeri- och smedjan.

Kristensen & Kristensen låter de gamla hantverksmetoderna återspeglas i deras design. När man arbetar med massivt trä, där varje del är unik, är de beroende av det mänskliga sinnet och skickligheten.

Flexibilitet är en viktig del av deras DNA och 90% av Kristensen & Kristensen möbler är specialtillverkade, vilket gör att de kan möta kunders speciella önskemål och skapa möbler i en unik storlek och utseende. Som standard erbjuds en fantastisk palett med 11 olika färger, 5 taktila yteffekter, ett stort antal mönster och valfria storlekar. Alla dessa kombinationer gör att de kan erbjuda sina kunder oändliga möjligheter.