Lovely Linen

Lovely Linen är ett företag som grundades 1992 med en passion för det levande och ickeperfekta. Deras ambition är att deras produkter ska bidra till att skapa levande, varma och personliga hem. De inspireras av linnets 1000-åriga historia och skapar vackra och slitstarka sängkläder, handdukar och bordstextilier med en känsla för vad som är aktuellt i tiden.

Företaget lägger stor vikt på hållbarhet och miljö, vilket är en allt viktigare fråga i dagens samhälle. Produkterna från Lovely Linen är inte bara vackra, de är också hållbara och mycket funktionella. Lin har en förmåga att hålla dig varm när det är kallt och sval under varma sommarnätter. Det är också förvånansvärt enkelt att sköta och blir bara vackrare med tiden.

Lovely Linen är ett företag som hyllar det levande och unika. Deras produkter är vackert skrynkliga och har en personlig charm som inte kan återskapas med konstgjorda material. De tror på att skapa ett hem som speglar din personlighet och livsstil, och deras produkter är ett perfekt sätt att göra det.