Lamino fåtölj

Som den klassiska och tidlösa möbel den är passar Lamino fåtölj utmärkt var den än placeras, såväl i moderna som i traditionella hem. Tillgänglig i flera olika utföranden av träslag och klädsel, vilket gör det enkelt att hitta en variant som passar din inredning och personliga smak. Välj en Lamino precis som den är eller varför inte göra möbeln och rummet komplett genom att inreda med en Lamino fåtölj med pall? Utforska vårt sortiment och hitta den variant du tycker bäst om.

Sortering Path Copy

Våra favoriter

A-Ö

Mest sålda

Nyheter

Lägsta pris

Högsta pris

Produkttyp Path Copy

Jetson Fåtölj

Fotpallar & Sittpuffar

Lamino

Lamino fåtölj

Varumärke Path Copy

Swedese

Återställ filtrering

(10)

Lamino stol – ikonisk möbel med enkel design

Lamino av Yngve Ekström är en ikonisk möbel som blivit en omtalad designklassiker. Vi har ända sedan den formgavs för första gången år 1956 sett den vara en del av inredningen i många hem. Lamino fåtöljen tillverkas än idag av varumärket Swedese. Som en vacker, enkel och framförallt skön fåtölj som både ser bra ut och som känns lika bra att sitta i. På Miljögården är vi stolta över att kunna erbjuda denna ikoniska fåtölj till våra kunder. Vi är medvetna om att Lamino fåtölj kommer vara lika omtyckt i många år framöver, så som den är idag. Fåtöljen fortsätter att fascinera både unga och äldre. Mycket av det beror på dess enkla men vackra formspråk, tidlösa design och höga komfort. Möbeln är framtagen av högkvalitativa material och är därmed både hållbar och lätt att underhålla. Välj mellan material som ek, valnöt och bok tillsammans med klädsel i antingen tyg, fårskinn eller läder. Alla val av klädsel finns att få i flera olika färger, vilket gör den lätt att matcha med befintliga möbler och inredning. 

Vacker design för alla rum

En lamino fåtölj är ett perfekt val för dig som är ute efter en modern och tidlös stil i ditt hem. Den kan med fördel användas som en extra stol i sovrummet eller som en bekväm fåtölj i vardagsrummet. Söker du variation i din inredning och vill ha en möbel som är lätt att flytta mellan rum? Då är Lamino ett utmärkt val. “Att ha gjort en bra stol är kanske inget dåligt livsverk.” för att citera Lamino-stolens enastående designer, Yngve Ekström. Möbeln är också enkel att inreda med eftersom den är så flexibel och passar lika bra i moderna som mer traditionella miljöer. För att skapa en mer personlig känsla i ditt hem kan du enkelt kombinera en Lamino med andra möbler och inredning i ditt hem. Det blir både fint med inredning i samma stil eller som en kontrast till en annan inredningsstil. 

Om du är ute efter en tidlös och stilren inredning, är Lamino fåtölj ett utmärkt val. På Miljögården har vi länge arbetat med att erbjuda hållbara och klassiska produkter till våra kunder. Vi är därför övertygade om att Lamino fåtölj kommer att bli en värdefull och användbar möbel hemma hos dig.