Swedese

Lamino Fåtölj Gotlandsfårskinn Ek

Swedese

Lamino Fåtölj Gotlandsfårskinn Ek

28 000 kr 23 800 kr

Nollställ

Med sin vackra och varma formgivning gör sig Lamino fåtöljen lika bra var den än placeras. Så väl som i moderna till mer traditionella hem.

 

Lamino fåtölj i ek och exklusivt Gotlandsfårskinn från Swedese.

PRODUKTBESKRIVNING

Lamino Fåtölj – en omtyckt designikon

Fåtöljen Lamino designades av formgivaren Yngve Ekström år 1956, och tillverkas än idag av varumärket Swedese. När Lamino skapades tog formgivaren människan i fokus. Det får Lamino fåtöljen att bli lika bekväm att sitta i som den är vacker att se på.

Om Lamino Fåtöljer

Med sitt varma och inbjudande formspråk har Lamino Fåtöljen blivit en eftertraktad möbel. Med sin tidlösa design är Lamino möjlig att placera nästan var som helst. Välj mellan flera varianter av tyg och läder till fåtöljens klädsel. Det finns en Lamino Fåtölj för varje smak. Att Lamino fåtöljen är en av Sveriges främsta designmöbler råder det ingen som helst tvivel om. Ett bevis för stolens betydelse är att den blev utnämnd av magasinet Sköna Hem till ”Århundradets Svenska Möbel”. Ända sedan lansering har Lamino varit omtyckt och fortsätter än idag att bedåra både unga och äldre.

Egenskaper

Måtten på Lamino Fåtöljen är: Bredd: 70 cm, Höjd: 101 cm, Djup: 78 cm, Sitthöjd 41 cm. Lamino Fåtöljen finns i flera olika träslag så som ek, valnöt och bok. Till det kan du kombinera med klädsel i antingen tyg, läder eller den populära varianten i fårskinn. Alla val av klädsel finns att få i flera olika färger – så att den passar bra i ditt hem.

PRODUKTINFORMATION

Artikelnummer

Inget val gjort

Varumärke

Swedese

Formgivare

Yngve Ekström

Produktetiketter

lamino-gotland

Bredd

70 cm

Höjd

101 cm

Material

Ek, Gotlandsfårskinn

Leveranstid

Ca 4-6 veckor