AKI

AKI Oljelampa Transparent 750ml

AKI

AKI Oljelampa Transparent 750ml

1 250 kr
1 062.50 kr

Vacker oljelampa i storlek big (750 ml) från AKI.

PRODUKTBESKRIVNING

AKI oljelampa är en fantastisk inredningsdetalj som ger en varm och mysig känsla i ditt hem. Denna oljelampa finns i tre olika färger, Clear, Grey Smoke och Earth Brown, vilket ger dig möjlighet att välja en färg som passar perfekt i din inredning.

Den klara färgen är enkel och stilren, medan den rökgråa färgen ger en mer sofistikerad känsla. Earth Brown är perfekt för dig som gillar en mer naturlig och jordnära inredning.

AKI oljelampa är tillverkad av högkvalitativt glas och har en klassisk design som passar i alla hem. Oljelampan sprider en varm och mysig stämning och är perfekt att ha tänd under en romantisk middag eller som en avslappnande belysning i ditt sovrum.

När du köper AKI oljelampa kan du vara säker på att du får en högkvalitativ produkt som är tillverkad med omsorg och precision. Oljelampan är lätt att fylla på med olja och brinner länge, vilket gör den både praktisk och vacker.

Så om du letar efter en oljelampa i som kan ge en varm och mysig stämning i ditt hem, är AKI oljelampa det perfekta valet. Välj mellan färgerna Clear, Smoker Grey och Earth Brown och låt ditt hem lysa upp på ett vackert sätt.

PRODUKTINFORMATION

Artikelnummer

Inget val gjort

Varumärke

AKI

Bredd

16 cm

Höjd

12,5 cm

Material

Glas, mässing

Leveranstid

Normalt lagervara