Ferm Living

Ferm Living är ett danskt varumärke med en imponerande bredd i sitt produktsortiment som sträcker sig över möbler, glas, textilier och mycket mer. Genom ett stadigt fokus på hållbarhet och ansvarstagande tillverkning skapar de varje produkt med omsorg för miljön.

Grundat år 2006 av designer Trine Andersen, speglar Ferm Living varumärkets kärnvärden i varje aspekt av deras design. Med detaljrikedom, geometriska mönster och en subtilt lekfull färgpalett blir varje kollektion ett tydligt uttryck för deras passion för design, hantverk och estetik.

I dagens värld, där hållbarhet är mer avgörande än någonsin, är Ferm Living fast beslutna att vara en ledande aktör inom hållbar design. Genom att skapa långsiktiga partnerskap med sina tillverkare och föra en företagskultur som främjar balans och transparens, strävar de efter att främja ansvarsfulla produktionsmetoder.

Med deras breda utbud av inredningsprodukter och ständiga strävan efter kvalitet och design för en hållbar livsstil, är Ferm Living mer än bara ett varumärke – det är en livsstil som omfamnar skönhet och omtanke för vår planet.

Sortering Path Copy

Våra favoriter

A-Ö

Mest sålda

Nyheter

Lägsta pris

Högsta pris

Återställ filtrering

(99)

Ladda fler